Prachtig winter wonderland in mijn tuin…

geplaatst in: Winter | 1

Mijn tuin is een winters sprookje. Verdorde bloemen zijn fraai bedekt door een toefje sneeuw, ook de wintergroene planten worden bedekt door een witte deken na de sneeuwbui van afgelopen nacht.

Geniet van dit mooie plaatje, maar zorg ervoor dat bij een dik pak sneeuw de takken van groenblijvende struiken en hagen niet gaan doorhangen. Schud of bezem de sneeuw er vanaf. Probeer ook zo min mogelijk over het gazon te lopen want, al zie je het niet meteen, zodra de sneeuw wegtrekt verschijnen de lelijke plekken. Wel lastig als je een sneeuwpop moet maken, dus ook al geef ik je goede raad, bij mij staat de sneeuwpop al.

Volgen femke:

Hallo! Ik ben Femke Brouwer, professioneel tuinontwerper met ruim 20 jaar ervaring en gevestigd in Amerongen.

Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *