In de webshop maakt u een keuze voor een basis of een uitgebreid professioneel ontwerp. Een uitgebreid ontwerp is inclusief een beplantingsplan op maat. Vervolgens kiest u welk oppervlak het beste past bij deze keuze van de afmetingen en plaatst de bestelling.

IMG_1226

Uitgebreide inventarisatie

Na uw bestelling ontvangt u een uitgebreid vragenformulier waarop u al uw wensen en eisen kunt aangeven. Heeft u gekozen voor een uitgebreid professioneel ontwerp dan ontvangt u een aparte wensenlijst voor de beplanting. U stuurt de ingevulde vragenlijst toe, samen met een plattegrond en eventuele kadastrale kaart van de tuin. Op de plattegrond zijn de maten van uw woning  en eventueel een plattegrond van de woning, met de daarbij behorende positie van deuren en ramen aangegeven. Eventueel bestaande of te behouden elementen als bomen, tuinhuis of andere zaken die gehandhaafd moeten blijven, zijn bij voorkeur ook in kaart gebracht.

Daarnaast zijn invloeden buiten uw perceel, als een sloot of een grote boom op naastgelegen perceel, van belang om mee te kunnen nemen in het ontwerp.

Schetsontwerp

Wanneer alle gegevens zijn ontvangen dan krijgt u binnen 3-5 werkdagen een schetsontwerp toegestuurd. Hierop kunt u reageren via mail of we hebben telefonisch contact om de schets te bespreken.

Definitief ontwerp

Het schetsontwerp wordt na uw reactie verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Dit complete ontwerp (tekening op schaal)  vormt samen met het maatplan uw definitieve tuinontwerp. Op het tuinontwerp worden suggesties gedaan voor materiaalgebruik en tips gegeven voor de afwerking en eventuele keuze voor beplanting. Uw tuinontwerp en gedetailleerde tekeningen en uitgebreide omschrijvingen ontvangt u van ons digitaal.

Met dit ontwerp en matenplan kunt u zelf aan de slag met uw tuin of het uit laten voeren door een professionele hovenier. U bent volledig vrij in de keuze van een hovenier, maar desgewenst leveren we adressen bij u in de buurt. Zo kunt u de kosten goed vergelijken en is onze prijs zo terugverdient.

Beplantingsplan

Heeft u gekozen voor een uitgebreid professioneel ontwerp dan wordt aanvullend een beplantingsplan gemaakt. Dit beplantingsplan wordt gelijk met het definitieve ontwerp en eventuele foto’s toegestuurd. Het maken van een tuin start met een goed plan! Haal alles uit je tuin! Bestel nu online uw professionele tuinontwerp met 100% tevredenheids-garantie! Voor zowel particulier als professioneel hovenier.

IMG_1262