Na mijn afstuderen aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein, richting Tuin- & Landschap, ben ik als ontwerper bij een adviesbureau begonnen. Als senior landschapsontwerper heb ik aan uiteenlopende plannen op verschillende schaalniveau’s gewerkt. Zowel in stedelijk als landelijk gebied en ben zodoende multidisciplinair inzetbaar.

Landschapsontwikkelingsplannen, landschappelijke structuurplannen, (her-)inrichtingsplannen van centrumgebieden, scholen, pleinen en parken alsmede stedenbouwkundige plannen hebben doorgaans een groot schaalniveau en behoren tot mijn werkveld. Alsmede de uitwerking van deze plannen naar faseringsplannen, kostenramingen en tenslotte begeleiding en kwaliteitsbewaking tijdens de besteksfase.

Met ruim 14 jaar ervaring op het gebied van landschap en stedenbouw ben ik inmiddels een allround ontwerper. Ik word gezien als sociaal, communicatief sterk, gedreven, maar ook als een kritisch persoon. Daarnaast ben ik opgeruimd, betrouwbaar, loyaal en een tikkeltje eigenwijs. Wilt u graag meer informatie over landschappelijke inrichting, neem dan contact op.

Bekijk een selectie uit mijn portfolio!