Hallo! Ik ben Femke Brouwer, uw online tuinontwerper!

Hallo! Ik ben Femke Brouwer, professioneel tuinontwerper met ruim 20 jaar ervaring en gevestigd in Amerongen (vlakbij Utrecht). Als senior tuin- en landschapsontwerper heb ik in de loop der jaren een grote variatie aan opdrachten mogen realiseren, tot grote tevredenheid van mijn opdrachtgevers. Ook nu ontwerp ik nog tuinen, alleen online. Zowel grote als kleine tuinen, modern en landelijk, met als doel een professioneel tuinontwerp voor iedereen toegankelijk te maken.

Zelf aan de slag…

Wilt u graag zelf aan de slag, zit u boordevol ideeën, maar komt het niet samen tot een goed ontwerp. Is uw wensenlijst te groot en staat die in de weg om er een mooie en praktische tuin van te maken. Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken! Daarom is er Tuin-inbeeld. Alles is volledig online te regelen, maar als u het prettig vindt als ik langs kom, laat het me dan even weten.

Voor iedereen, particulieren, bedrijven en…

Tuin-inbeeld is er voor iedereen met een tuin, klein of groot. Op de website maakt u simpel een keuze in het soort ontwerp. U bepaalt zelf wanneer u de vragenlijst invult en eventuele overige gegevens toestuurt. Vervolgens hebben we tijdens het ontwerpproces contact via e-mail of telefoon. Zo komen we samen tot een goed origineel, uniek en op maat gemaakt ontwerp. Met dit ontwerp op maat, kunt u zelf makkelijk mee aan de slag of het uitbesteden aan een hovenier. Met als resultaat een mooie, originele en vooral praktische tuin. Geniet ervan!!!

Neem gerust contact op als u vragen heeft. Ik hoor graag van u! Mail naar info@tuin-inbeeld.nl of femke@tuin-inbeeld.nl telefoon: 06 151 283 19 of via het contactformulier.

… professionele hoveniers

Voor hoveniers drukke perioden als het voor- en najaar, is deze website een oplossing om het ontwerp uit handen te nemen. Alles kan volledig online geregeld worden. Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op. Mail naar info@tuin-inbeeld.nl of femke@tuin-inbeeld.nl telefoon: 06 151 283 19 of via het contactformulier.

IMG_1336