Lange benen 2…

geplaatst in: Tuincadeau, Zaden en meer, Zomer | 0

Ja hoor groeien deden ze wel mijn veeeeels te laat gezaaide lathyrus, maar toch heb ik eindelijk enkele bloemen mogen plukken en dat er nog maar vele mogen komen, zodat ik kan blijven plukken. Want zodra de lathyrus bloeit begin je met plukken, anders maakt de plant peulen en stopt ie met bloeien. De behaarde stelen hebben wel wat licht en lucht nodig, dus een klein laagje water in een transparante vaas anders is het genieten van maar korte duur.

Ik heb alle kleuren door elkaar gezaaid en wat geuren ze heerlijk. Eind van de zomer ga ik proberen om zaad te oogsten uit de peulen zodat ik volgend jaar eens op het juiste tijdstip kan geginnen met zaaien.


Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *