Diamonds are a girls best friend…

geplaatst in: Herfst, Onderhoud je tuin | 0

Wat prachtig zeg. Eerder liep ik nog zwaaiend met een stok over mijn tuinpad zodat ik niet met mijn gezicht in al die spinnenwebben liep en met een mondvol kruisspinnen weer terug kwam, maar hoe mooi is dit. Het duurde even voordat ik er een beetje mooie foto van kon maken. Maar wat een prachtig gezicht het lijkt wel een parelketting, maar de dauwdruppels schitteren als diamanten.

Als je zo’n spin dat druk zijn spinnewiel ziet maken heb ik spijt dat ik eerder met die stok liep te zwaaien, maar volgens mij hebben ze me wel begrepen. Nu zijn bijna alle webben hoger gemaakt en sommige zelfs heel kunstig a-symmetrisch zodat ik zonder spinnerag door de tuin kan lopen. Oké soms moet ik nog echt even bukken, maar dan blijft het web tenminste heel.


Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *