Als de blaadjes zijn gevallen…

geplaatst in: Herfst, Onderhoud je tuin, Vogels in je tuin | 0

Afgelopen weken ben ik aardig druk geweest, alhoewel druk op een leuke manier. Tenminste ik heb er geen problemen mee. Het is herfst en tja dan willen er wel eens blaadjes van de bomen vallen. Al het goede blad van bijvoorbeeld mijn sierkers gaat lekker de border in, maar het blad van die joekels van eiken voor mijn deur heb ik liever niet. Verteerd amper en maakt de bodem zuur en tja dat is de basis, die bodem… net al bij een pizza.

Aangezien ik niet in het bezit ben van een bladblazer ging ik lekker met mijn bladhark in de weer. Goed voor de spijsvertering en spierballen in ieder geval. Dus een mijn gazonnetje weer bladvrij en bulten blad in de berm. Daar komen ze het binnenkort ophalen tijdens de zogenaamde bladcampagne van de gemeente, kijk maar even op de site van jou gemeente wanneer je aan de beurt bent.


Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *